Shopping, möte och magknip

Det har varit en full rulle-dag. Skickade barnen till skolan i morse och sen gjorde jag, Ellie och Alice oss i ordning för en tur till hansa och handla lite nya kläder. Det blev en hel del handlat. Alla fyra barnen behövde nya kläder och skor. Ja inte Ellie då så klart;) Vi hann
Även med en fika på "En trappa upp" med Lianne, Alma och lilla Ian.  Jag lämnade Alice en sväng på Öland hos svärmor som var i husvagnen och sen åkte jag och Ellie till jobbet en sväng för att vara med på möte. Det kändes angeläget att uppdatera sig då jag ska börja jobba mina helgpass från 22/9. Sen kommer jag jobba hela dec och januari för då ska Johan vara pappaledig och sen går jag hem på mammaledigt igen from februari. Jag älskar ju verkligen mitt jobb så det känns inte alls hemskt att få lämna över ledigheten till Johan och han om någon är den som klarar det med bravur.
Han är fantastisk min man!

Ellie har skrikit sen kl 16.30 ungf. Tror hon haft lite knip i magen för hon har inte bajsat i dag och då blir hon sån här. Så hon har legat över mina knän hela kvällen och blivit guppad. Det gillade hon och tillslut somnade hon. Jag hoppas hon kommer vara fri från knip i natt. 

På torsdag ska jag träffa läkaren på MHV. Jag känner att jag vill sterilisera mig. Johan och jag är jättenöjda och jag är inte alls kompis med hormoner. Minipiller och alla såna hormoner ger massa mellanblödningar och daglig migrän ungf. Plus att jag blir deppig och sur som en citron hela tiden. Kopparspiral blöder jag fruktansvärt av och med hormonspiralen blödde jag i 1,5 år. Östrogen/p-piller åt jag som tonåring men fick högt blodtryck så det går inte heller. Och med tanke på hur
Lätt jag har för att bli gravid känns det som en jättebra lösning att sterilisera
mig. På torsdag ska även
Ellie vägas. Hon är en riktig knubbis nu. Och ler så fort man tittar på henne. Sååå go så man vill pussa på henne hela tiden. 

I morgon ska jag inte göra ett skvatt... Ligga i solen på sin höjd. Sköööönt.

Fick en bild på Ellie när hon är ungf 2-3 veckor gammal.
Nu är hon 6 veckor.
Himmel vad det händer grejer här!:)

Nehe dags att göra sig nattaredo. Natti natti. #1 - - Amanda wigren :

Du om någon har verkligen valt rätt yrke! Professionell och helt underbar!

Svar: Vad gulligt skrivet Amanda!:) 😘
Elin Blent