Härlig dag på Öland med den bästa!!

Det blev en förmiddag med glass på Öland med min bästa Anna! Var längesen vi sågs nu så det var verkligen på tiden! Och Ellie sov som vanligt när hon träffar sin gudmor;) Ellie har fått sitt riktiga namn nu också! Ellie Anna Linnea! Så nu slipper det stå flicka Blent;) i morgon är det äntligen dags för vägning igen. Det var tre veckor sen senast! Johan gissar på 4300 och jag gissar på 3945. Ska bli spännande. Hon har ju tjockat på sig ordentligt också. 

Vissa dagar är lite jobbiga dagar. Jag drömmer mycket om Ellie relaterat till Elsa. Härom natten drömde jag att hon helt plötsligt inte kunde röra sina ben och var allvarligt sjuk men man visste inte vad. Det som är underliggande är helt klart rädsla att mista ett av våra barn igen. Livet är ju så skört. Och andra dagen gnäller jag över lite extrakilon och allt jag ska göra när jag blir smal. Hur dum i huvudet får man bli? Ena dagen sitter jag och planterar blommor vid min dotters grav och andra dagen gnäller jag över lite extra kilon. Och när jag för en gångs skull tänker efter blir jag så arg på mig själv. Jag måste kunna leva, vara glad (om jag är glad så klart) och ta hand om min fina familj. Min man älskar mig och stöttar mig för den jag är. Det vet jag med all säkerhet. Hans kärlek har jag inte tvivlat en dag på. Men någonstans i mitt puckade huvud tror jag att jag skulle må bättre om jag var smal. Verkar som att hjärnan krymper också.....jag vill kunna älska min kropp för det den åstadkommit. Tillverkat fem barn. Men samtidigt är jag så arg och ledsen på den. Den gjorde så mitt barn dog i magen, den släpper inte ett hekto även om jag så skulle vara utan mat i flera veckor och den har sedan 2011 orsakat mig kronisk trötthet, muskelvärk, ledvärk, IBS, depression,migrän, hög puls, lågt/högt blodtryck etc då min sköldkörtel helt plötsligt bestämde sig för att sluta fungera. Sen dess är min kropp inte sig lik ett dugg. Och kommer förmodligen hellre aldrig bli igen. Medicin får jag äta livet ut och trots bra normala värden fortsätter den sjukliga tröttheten. Man lär sig leva med det. Göra det till en vardag. Så synd att de runt omkring mig blir lidande bara. 

Nej nu är det färdiggnällt. Man ska ju vara tacksam över livet och bla bla bla!

Har även hunnit baka lite. Rabatberrutor och havrerutor för i morgon är det sommarfest för Idas klass. Ska bli mysigt. Om jag inte hinner somna först;))

Köpte en fin ring i dag från dansk smykkekunst. Jättenöjd!!!

Sovtajm. Tack för urvädringen av känslor. I morgon ska jag till doktorn och be om lov att kapa ledarna;)

Natti natti